Bistro 't Zoute

In Strandhotel Zoutelande bevindt zich onze gezellige Bistro ’t Zoute. De Bistro is dagelijks geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner.

Ontbijten in Bistro 't Zoute

’s Ochtends wordt hier het ontbijt geserveerd voor hotelgasten, maar u kunt hier ook voor reserveren als u niet in het hotel overnacht.

Na het ontbijt is het hier heerlijk “loungen” in één van de fijne banken met een kop koffie. Vanaf 12:00 uur worden de lunches geserveerd en vanaf 17:00 uur kunt u een gerecht kiezen van de dinerkaart.

Sea You Zeeland 02 33 Sea You Zeeland 02 23 Sea You Zeeland 02 16 Sea You Zeeland 02 39

Uit zee & van het land

Geniet van de dagverse producten en heerlijke gerechten van onze koks. Zij koken met pure ingrediënten van het seizoen, vers uit de zee en van het land. In het seizoen geniet u hier van een heerlijk pannetje Zeeuwse mosselen, uiteraard met frites, salade en sausjes. Zomers kunt u heerlijk vertoeven op ons terras met uitzicht op de grote kerk van Zoutelande.

Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro ’t Zoute er één om te herhalen! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner met een goed glas wijn.

Reserveer uw tafel:

+ 31 (0) 118 562 040

Neem alvast een kijkje op onze lunch- of dinerkaart

Seayou Zeeland