Pasen

Weg met Pasen

Er even lekker tussenuit met de paasdagen? Kom naar Zeeland en geniet van de rust, ruimte, hopelijk een heerlijke voorjaarszon, zee en strand!
In drie van onze hotels bieden we u een speciaal paasarrangement aan!

Hotel Bommeljé in Domburg

Ontdek vanuit Hotel Bommeljé de omgeving op de fiets of te voet en beleef Zeeland! Op loopafstand van het strand en centrum beleeft u hier heerlijke en gezellige paasdagen. Met het speciale paasarrangement wordt u ontvangen met een paascadeau en geniet u van een heerlijk 3-daags verblijf in Domburg 's Ochtends verwennen wij u met een lekker paasontbijt.

Het paasarrangement van Hotel Bommeljé is inclusief:

  • Ontvangst met paascadeau
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 1x paasborrelpakket op de kamer
  • 1x dag fietshuur

Prijs

Het Paasarrangement boekt u voor € 215 per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Aankomst is dagelijks mogelijk in de periode van 26 maart tot 10 april 2021.

Boek hier het paasarrangement

20200312 095456 Hotel Bommeljé 11 ps kopie Sea You Zeeland 19 Ontbijt yoghurt Sea You Zeeland 02 42 SYZ 31 Sea You Zeeland 02 48 20200312 094706

Strandhotel Zoutelande

Breng Pasen door aan zee! En dat is bij een verblijf bij Strandhotel Zoutelande letterlijk te nemen. Op slechts 25 meter van het hotel bevindt zich het strand van Zoutelande. Hier geniet u van zee, strand en hopelijk de zon. Dat is niet te voorspellen, maar het is altijd fijn voor een lange strandwandeling, vliegeren, zandkastelen bouwen en schelpjes zoeken.

Het paasarrangement van Strandhotel Zoutelande is inclusief:

  • Ontvangst met paascadeau
  • 2x overnachting
  • 2x ontbijt
  • 1x paasborrelpakket op de kamer
  • 1x dag fietshuur

Prijs

Het paasarrangement boekt u voor € 215 per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Aankomst is dagelijks mogelijk in de periode van 26 maart tot 10 april 2021.

Reserveer hier het paasarrangement van Strandhotel Zoutelande

IMG 8144 IMG 7489 IMG 8193 20210302 131353

Cityhotel Wood in Middelburg

Met het Paasarrangement van Cityhotel Wood wordt u in de kamer feestelijk ontvangen met een welkomstattentie en geniet u op de dag van aankomst van een heerlijk culinair 3-gangendiner uit onze natural kitchen 'The Green Room'. En of u nu voor 2, 3 of 4 nachten reserveert, onze chefs maken met veel liefde iedere ochtend een heerlijk en gezond paasontbijt voor u klaar.

Het paasarrangement is inclusief:

1 x verfrissende voorjaarscocktail (of mocktail) bij aankomst
2, 3 of 4 x
overnachting
2, 3 of
4 x paasontbijt in The Green Room of ''op bed''*
1 x
3-gangendiner op de dag van aankomst*

Het paasarrangement is te boeken met aankomst op 2 t/m 5 april 2021 vanaf € 232,50 per persoon.

*Wanneer de lockdown verlengd wordt en ons restaurant tijdens het paasweekend nog niet open mag, zullen wij uw ontbijt en diner bezorgen op uw kamer. Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf ook uw tussendoortje, drankjes en lunch door ons laten bezorgen.

Reserveer bij Cityhotel Wood het paasarrangement

Met de paasdagen liever in een vakantiehuisje of appartement?

Seayou Zeeland biedt ook hiervoor verschillende mogelijkheden! In Domburg bevinden zich verschillende Seayou Appartementen voor 2, 4 of 6 personen. Ook in Domburg gelegen is Mezger Lodges. Hier verblijft u in alle rust en luxe in een ruime lodge. Samen met uw partner of gezin!

Bekijk alle accommodaties van Seayou Zeeland